Google+ Frio Nordica
FrioNordica

Om oss

FrioNordica AS er et industrielt kuldefirma som har lang erfaring i å utvikle kostnadseffektive kjøleløsninger for fiske-, fiskeforedlings- og havbruksnæringen. FrioNordica gruppen omfatter Aquaterm og Finsam samt FrioNordica i Chile.

RSW SYSTEMER

RSW SYSTEMER

Aquaterm RSW systemer er av høy kvalitet og er basert på de beste tilgjengelige materialer til marine installasjoner.

Les mer

ISANLEGG

ISANLEGG

Containeriserte isanlegg gir automatisk levering til båter, lastebiler / binger og kan ha is-slurry produksjon. Finsam isanlegg er basert på det velprøvde israke konseptet og leveres til fiskerihavner og fabrikker over hele verden.

Les mer

Siste nyheter

Ny sterk gruppe for kjøling av brennhett sjømatmarked

Perfect Temperature Group AS (PTG) har inngått avtale om kjøp av FrioNordica, og samler eierskapet til FrioNordica og Kuldeteknisk i ett nytt konsern.

Les mer

Lederskifte hos FrioNordica AS

Ketil Røberg er ansatt som ny administrerende direktør i Frionordica AS. Selskapet, som holder til i egne nybygde lokaler i Malmefjorden, utvikler og produserer anerkjente kjøleløsninger for fiske- og havbruksnæringen. Han tiltrådde stillingen 5. mai 2014.
Røberg, som er utdannet siviløkonom fra NHH i Bergen, har bred erfaring fra flere ulike bransjer og kommer nå fra Fjord1.

Les mer

Finsam Isanlegg for Brixham

25 years ago Finsam of Norway built an automatic containerized ice plant in Brixham in the south of England. Last year the owner Brixham Trawler Agents Ltd. decided to replace the old ice plant with a new one.

Les mer

Nytt RSW anlegg for SPK, Chile

En annen Aquaterm RSW anlegg har med [Lonco] hell blitt installert om bord i snurpenotbåten Lonco som eies av SPK i Coronel, Chile. Anlegget har en nedkjølings kapasitet på 872 kW og leveres med det nye Friologica kontrollsystemet. Dette er det femte skipet som eies av SPK som har RSW anlegg levert av FrioNordica.

Les mer

Finsam Is Anlegg til Esbjerg, Danmark

FrioNordica har levert et nytt containerisert isanlegg til fiskehavnen i Esbjerg, Danmark. Anlegget har en isproduksjonskapasitet på 30 tonn / døgn og er oppbygd av to 40 fots containere. 

Les mer

Referanse

References

References

  • Ice plant in West Africa
  • Ice plant in Sweden
  • Ice plant in Ireland
  • Ice plant in Morocco
  • Ice plant in Iceland

Les mer

Kontaktinformasjon

Kontact Information

Holamyra 24, 6445 Malmefjorden, Norway

Telefon: +47 71 20 68 00

Fax: +47 71 20 68 01

E-post: post@frionordica.com